Behandlingar

Tinas Hud och Massage

En ansiktsbehandling hos Tinas Hud och Massage i Skövde


Höstlovserbjudande!
Överraska ditt barn med att gå på en mysig duobehandling tillsammans med dig. Ansiktskur för två personer ( en terapeut).  I behandlingen ingår rengöring, peeling/mask och massage huvud och axlar, avslutande krämer. En skön och avkopplande behandling. Barn för halva priset på Duobehandling gäller endast vecka 44. 


65+ rabatt!

För alla som fyllt 65 år har 10 % rabatt på alla behandlingar endast vardagar mellan 10.00- 14.00 
Skriv 1954 i rabattkoden

.

Ansiktsbehandlingar

Ansiktsbehandling express 30 min 380:-   BOKA DIREKT

Maximalt resultat på minimal tid.

 

Absolute Youth 60 min 750:-   BOKA DIREKT

Ansiktsbehandling som bekämpar linjer, rynkor och slapp hud med hjälp av trippel hyaluronsyra och alger som på bästa sätt ger huden det allra bästa. Vi börjar med rengöring till följd av en peelingmask. Ampull med botox- liknande effekt. 
Ansiktsmassage görs i en mousse med en teknik för att lyfta och forma ansiktskonturen. Upplyftande ansiktsmask. Avslutar med anti- age krämer.
 För bästa resultat rekommenderas en kur på 5 ggr en gång i veckan.


Avkopplande Ansiktsbehandling 60 min 625:-   BOKA DIREKT

I denna behandling ingår rengöring, hudanalys, peeling, massage i ansikte, hals, dekolltage och huvud. Ansiktsmask och avslutande krämer.

Du får med dig ett personligt hudvårdsprogram efter din behandling.

 

Djuprengörande Ansiktsbehandling 60min 625:-   BOKA DIREKT

I behandlingen ingår: rengöring, hudanalys, peeling, ånga och porrengöring, brynplock, ansiktsmask och under tiden som den verkar får man en handmassage.

Avslutande krämer.

Efter behandlingen får du med dig ett personligt hemvårds program.

 

Aha ansiktsbehandling 60 min 750:-    BOKA DIREKT

En högteknologisk behandling med marint AHA och mikro-abrasion som eliminerar döda hudceller och stimulerar cellförnyelsen. Behandlingen jämnar ut rynkor och linjer, huden får ny lyster och klarhet och blir fastare.

För bäst resultat rekommenderas en kur på 3- 6 ggr en gång i veckan.

  

Ansiktsbehandling 80 min 850:-   BOKA DIREKT

Vår klassiska behandling som innehåller allt! Rengöring, peeling, brynplock, ånga, porrengöring, serum, ansiktsmassage av ansikte, hals och dekolletage, ansiktsmask och avslutande krämer.

 

 DUO behandling, ansiktskur 60 min 500:-/p   BOKA DIREKT

Ansiktskur för två personer ( en terapeut).  I behandlingen ingår rengöring, peeling/mask och massage i ansikte, nacke, huvud. Detta görs växelvis. En trevlig och mysig behandling tillsammmans med någon du tycker om!

 

Naturlig facelift 40 min 475:- BOKA DIREKT

Vill du se yngre ut, få en bättre hy, förhindra och minska rynkor och åldersfläckar i ansiktet – och samtidigt komma i balans och må bättre? Naturlig FaceLift ger en naturlig ansiktslyftning utan kirurgiska ingrepp.

En varsam och behaglig ansiktsmassage som löser upp spänningar och ger ansiktsmusklerna ett riktigt lyft! Ansiktsmassagen som fördröjer åldrandeprocessen samtidigt som du blir avslappnad. För bäst resultat rekommenderas en kur på 5 ggr en gång i veckan för att sedan underhålla var 4:e- 6:e vecka.


Färgning av bryn och fransar 350:-   BOKA DIREKT

Inklusive formning av bryn.

 

Endast färgning av bryn (inkl formning)- 220:-   BOKA DIREKT

Endast färgning av fransar - 220:-   BOKA DIREKT

Fötter

Pedikyr 60 min 625:-   BOKA DIREKT

Behandling för friska fötter, ej medicinsk.

Fotbad, klippning av naglar (vid behov), nagelvård, fila fötter och borttagning av förhårdnader, avslutar med fotmassage.

 

Pedikyr inkl lackning 70 min 725:-  BOKA DIREKT

Fotbad, nagelvård, fila fötter, borttagning av förhårdnader, fotmassage och lackning.

 

Sköna Fötter 30 min 380:-   BOKA DIREKT

Fotbad, peeling och massage fötter/underben.

 

Kropppsbehandlingar

Body scrub 30 min 380:-   BOKA DIREKT

En härlig kroppskrubb med havssalt kristaller som tar bort döda hudceller och gör huden otroligt mjuk och silkeslen. Avslutar med en mjukgörande kräm applikation innehållande scheasmör.

 

Scrub och massage 60 min 625:-   BOKA DIREKT

Behandlingen inleds med peeling på hela kroppen som tar bort döda hudceller och får igång cirkulationen. Efter en varm dusch får du en skön kroppsmassage.
En skön och avslappnande behandling.

 

Alginpackning 80 min 850:-   BOKA DIREKT

Vi inleder behandlingen med bodyscrub. Kroppen packas sedan in i alginpackningen som ökar fettförbränningen och har en utrensande effekt på kroppen. Medan inpackningen verkar får ansiktet peeling/mask och anpassade krämer till din huds behov. Efter en varm dusch appliceras en cooling sculting gel som opptimerar  slankande effekt och är återfukande.

Alginpackning och massage  110 min 1299:-   BOKA DIREKT

Som i alginpackning  80 min men  här ingår massage 30 min

 

Magnesium kur 60 min 699:-   BOKA DIREKT

En välbefinnande antistress- kur för balans och harmoni, där kroppen återladdas gradvis på magnesium. Marin Magnesium olja sprayas över kroppen för att sedan lägga på en Marin Magnesium lera. Du packas in under varmt täcke och medan inpackningen gör sin verkan får du en ansiktsrengöring och massage i ansikte och skalp. Efter en varm dusch masseras du in med kroppskräm.
Bra vid stress, trötthet, oro muskelkramper och dålig sömn.

 

Golfmassage 40 min 500:-  BOKA DIREKT

Rygg, nacke, axlar, armar och baksida ben.

 

Lymfmassage 80 min 850:-   BOKA DIREKT

Lymfmassage stimulerar lymfsystemet att föra ut överskottsvätska och slaggprodukter på ett effektivt sätt ur kroppen. Lymfmassagen består av strykningar, djupandning och lätta tryck i lymfflödets riktning och ibland något djupare grepp för att lösa upp stopp och fibroser. Behandlingen blir därför en blandning av strykningar i lymfflödets riktning, muskelmassage, andning och tryck.
För att få igång lymfsystemet rekommenderas att göra 3 behandlingar i tät följd 3- 7 dagars mellanrum. Därefter underhålla med egen vård samt gå på lymfmassage 4-6 vecka.

 


Absolut avslappning 60 min 625:-  BOKA DIREKT

Avslappnande och energigivande helkroppsmassage som återställer balans och harmoni till kroppens energier. 


Absolut avslappning 80 min 850:-  BOKA DIREKT

Avslappnande och energigivande helkroppsmassage som återställer balans och harmoni till kroppens energier. 

 

Alla priser är inklusive moms. Avbokning skall göras minst 24 timmar innan behandlingstillfället hos oss här i Skövde. Vid senare avbokning debiteras hela beloppet.

 

Jag vill också gärna veta om du är allergisk mot något eller gravid, allt för att behandlingen skall bli så bra som möjligt för Dig.