Produkter

Tinas Hud och Massage


THALION

 

THALION är ett exklusivt hudvårdsmärke från Bretagne. Produkterna är en kombination av natur och teknologi och innehåller havets alla unika egenskaper som sedan frigörs i huden.

 

Ansiktsprodukterna är väl anpassade till varje hudtyp. Produkterna är en verklig koncentration av havet och ger exceptionellt resultat till huden. De ger ansiktet renhet, mjukhet, fräschhet och lyster. Kroppsprodukterna är mättade med aktiva ingredienser som säkerställer att algernas och havsvattnets alla välgörande egenskaper används på effektivaste sätt. Energin från havet ger en fast siluett och en känsla av fräschhet.

 

Läs mer om THALION på www.thalion.se


Mary Kay

Vetenskapliga experter utvärderar varje enskild ingrediens och varje slutprodukt

De rigorösa testerna och återtesterna utförs eller övervakas av medlemmar från Mary Kay Research and Developments laboratorier, forskare med hög utbildning inom områden som toxikologi, farmakologi, mikrobiologi, kemi och biokemi.


Alla produktbeslut baseras på vetenskapliga fakta, inte åsikter

Mary Kay Inc. förlitar sig på vetenskaplig forskning som använder sig av de mest avancerade teknologier som finns tillgängliga och företaget använder inga ingredienser förrän våra tester har visat att de är säkra och effektiva att använda.


Alla hudvårds- och kosmetikaprodukter regleras av statliga hälso- och säkerhetsmyndigheter

Innan en produkt tillåts på marknaden måste den passera stränga statliga säkerhetskrav. Av princip går Mary Kay Inc. regelbundet längre än vad lagen föreskriver när det handlar om produktsäkerhet.


Oberoende, legitimerade dermatologer och andra medicinska experter spelar en central roll i produkttesterna

Kliniska tester utförs på oberoende laboratorier där volontärer använder Mary Kay®-produkter under strikt övervakning och utvärdering av legitimerade dermatologer och ögonläkare. Mary Kay Inc. genomför också omfattande laboratorietester för att försäkra sig mot hudirritationer och allergier och använder toppmoderna metoder för att utvärdera alla produkter som ska användas kring ögonen.